BURSA / NİLÜFER - Çalı İlkokulu

Ara

4 Aralık günü yapılacak kampanyamıza gönüllülerimizi bekliyoruz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ekm

Çalı İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla, gururla, mutlulukla kutladık. Yaşasın Cumhuriyet... KUTLU OLSUN...

Ekm

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik. Olası bir deprem anında nasıl hareket etmemiz gerektiği konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildikten sonra tatbikatımızı yaptık ve sonrasında tatbikatın durumu ile igili çocuklarla fikir alışverişinde bulunduk.

1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ

Ekm

4.SINIFLARIN YAPMIŞ OLDUĞU YER KABUĞUNUN YAPISI SERGİSİ OKULUMUZDA SERGİLENMEKTEDİR.4.SINIF ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ MEHMET ALTINOK VE ŞUBE MÜDÜRÜ ERKAN ÖZTÜRK OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ekm

KİCK BOKS DALINDA OKULUMUZ 4-A SINIFINDAN BELİNAY DİLEMSU KOÇ BURSA BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Ara

Ağaç yaşken eğilir bilinciyle geleceğimizin teminatı Öğrencilerimize "Su Damlaları Projesi" kapsamında BUSKİ den gelen görevliler tarafından su kullanımı ve tasarrufu ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak çeşitli video ve animasyonlar izletildi.Tasarruf ile ilgili kitap dağıtımı yapıldı.

Ara

Bu gün okulumuzu Nilüfer Kaymakamımız Sayın  Dr.Mustafa ÖZARSLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Mustafa Muharrem TÜFEKÇİ ziyaret ederek ögrencilerimize küre hediye ettiler.Ögretmenlerimizle kısa bir toplantı yaptılar.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı Çalı İlkokulu ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2E ve 2H ögrencileri Karagöz Muzesi Kent Müzesi ve Ulucami gezilerinde hem eglendiler hem Bursa ile ilgili bilgiler edindiler

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk'ü 84.ölüm yıldönümünde ögrencilerimizin hazırladıkları şiirler ve gösterilerle özlemle andık.

Kas

Yangın deprem sel zor anımizda hep Kızılay.Çeşitli etkinliklerle Kızılay Haftasını kutladık.Emeği geçen ögrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.