BURSA / NİLÜFER - Çalı İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okulumuzun bahçesinde fidan dikme etkinliği yaptılar. Doğaya yaptıkları katkı sayesinde daha duyarlı bireyler olarak kendilerinden sonraki nesillere de daha güzel bir çevre bırakmak öğrencilerimizin temel amacıydı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik vEe Çocuk Bayramı kutlamarı 24 Nisan Çarşamba günü de okulumuzda çocuk şenliği olarak devam etti. Yarışmalar, gösteriler ile çocuklarımız çok eğlendiler. YAŞASIN 23 NİSAN!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzda tüm öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Çalı İlkokulu öğrencileri Orman Haftası kapsamında fidan dikme etkinliğine katıldı. Gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakmak bilinciyle katıldıkları etkinlik coşkuyla gerçekleşti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Çocuk edebiyatımızın verimli ve önemli yazarlarından birisi, farklı yaş grupları için kaleme aldığı eserleriyle Birsen Ekim Özen Çalı İlkokuluna konuk oldu.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muhare­belerini kazandıran bu yüksek ruhtur.

Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri okulumuzda coşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

Çalı İlkokulu Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Tüm emek veren kadınların günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzun 3. sınıf öğrencileri Misi Köyü'nün mis gibi havası eşliğinde Misi Kütüphanesini ziyaret etti.

Mrt

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezi İlk Yardım Eğitmeni Mustafa ZAFER bugün konuğumuz oldu.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezi İlk Yardım Eğitmeni Mustafa ZAFER bugün okulumuzda İlk Yardım Farkındalık Eğitimini gerçekleştirdi. İlk yardımın hayat kurtaran ilk müdahale olduğunu yapılan sunumla ve uygulama modelleriyle çok daha iyi kavrayan öğrenciler için verimli bir eğitim oldu. Yaptığı başarılı sunumu ve katkılarından dolayı Çalı İlkokulu ailesi olarak Mustafa ZAFER’e teşekkür ederiz.

Şbt

Ağız ve diş sağlığımızı nasıl koruyabiliriz? Dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? Sonuçları ne olur? Diş hekimliği Nasıl bir meslektir ve zorlıkları nelerdir? Hangi eğitim süreçlerinden geçilir? Bunlar ve bunlara benzer pek çok konuda öğrencilerin aklındaki sorular yapılan etkinlikte yanıt buldu.

Dede Korkut misafirimiz oldu

Şbt

GERİ DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK sergimiz tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle ziyaret edildi.

Yerli malı haftası kapsamında okulumuzda sergi yapıldı.